preskoči na sadržaj
Rad unutar Erasmus+ programa

Predstavljanje Erasmus+ kutka

   31. svibnja okupljenim učenicima, učiteljima, roditeljima i drugim posjetiteljima predstavili smo naš Erasmus+ kutak. Učiteljica Emina Borković upoznala je prisutne s Erasmus+ programom, a zatim su učenice Lana Šokčević i Mirna Stjepanović pokazale prezentaciju "Saint Patrick's Day Around the World" te ispričale što su i kako radile prošle godine i zbog čega je naš eTwinning projekt dobio oznaku kvalitete. Učenik Antonio Drljepan ispričao je kako teče rad na našem ovogodišnjem eTwinning projektu "School News", a za sam kraj smo pozvali sudionike da prelistaju i pregledaju materijale koje smo izložili u našem kutku.

  

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 4. 6. 2019. 17:18

Erasmus+ kutak

  Kako bismo svim posjetiteljima škole pokazali važnost koju smo prepoznali u Erasmus+ programima i projektima, danas smo uz podršku ravnateljice Katice Novoselac počeli uređivati i naš Erasmus+ kutak. Uz policu na kojoj ćemo izložiti materijale koje smo izradili u sklopu nekog od naših projekata, uredili smo i prigodno mjesto za razgledavanje postavljenih brošura, fotografija, suvenira i drugih predmeta te se nadamo kako će rad naših učitelja i učenika na ovaj način biti prikazan u najboljem mogućem svjetlu. Pozivamo vas da posjetite naš Erasmus+ kutak te da nam se u budućnosti i pridružite i doprinesete razvoju naše škole!

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 5. 4. 2019. 16:47

Što je to Erasmus+?

Erasmus+ je program Europske Unije koji nudi mnoštvo mogućnosti za  razvoj jezičnih, osobnih, profesionalnih, kulturnih, digitalnih i drugih cjeloživotnih vještina potrebnih za uspjeh u 21. stoljeću. Prepoznali smo ga kao izvrsnu priliku za postići mnogo toga uz pomoć drugih stručnjaka te se nastojimo aktivno uključiti u rad Erasmus+ programa pokretanjem i sudjelovanjem u eTwinning, ali KA1 i KA2 projektima. Ovime doprinosimo ne samo razvoju naših učitelja i učenika, nego i razvoju lokalne zajednice kroz suradnju i povezivanje s drugim pojedincima i organizacijama.

Više o ciljevima i rezultatima Erasmus+ programa možete doznati na službenoj internetskoj stranici: 

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about_hr

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 30. 3. 2019. 15:59
 


TražilicaSandučić povjerenja

SANDUČIĆ POVJERENJA

Mjesto na kojem možeš podijeliti svoje misliosjećaje želje.

Podijeli ih u obliku pisma (kod ureda pedagoginje)
ili putem elektroničke pošte (na adresu: os.vnazor.komletinci@gmail.com),
pri čemu se ne moraš bojati jer ćeš ostati anoniman o čemu će se pobrinuti
pedagoginja.


ŠKOLA ZA ŽIVOT

 

  

 

Škola za život - eksperimentalni program

Klikom na LOGO možete detaljnije pogledati sve o eksperimentalnom programu "Škola za život" u koji je uključena i naša škola.


Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Anketa
Sviđa li Vam se nastava na daljinu?
Korisni linkovi
preskoči na navigaciju