preskoči na sadržaj
Međunarodni projekt "School News"

Oznaka kvalitete

   27. rujna dobili smo odlične vijesti - naš projekt "School News" dobio je oznaku kvalitete od naše Agencije. Čestitam svim sudionicima!

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 29. 9. 2019. 08:00

Završetak rada na projektu "School News"

   Ovim putem se zahvaljujem svim učenicima i kolegama na marljivom radu i trudu kojeg su uložili kako bi naš projekt "School News" bio uspješno realiziran. Ovim putem vam dostavljamo poveznicu na online knjigu koju smo izradili kao konačan rezultat našeg rada. Pogledajte je i poslušajte prateće audio zapise kako biste se podsjetili na sve što smo mi i naši partneri na projektu ostvarili u školskoj godini 2018./2019.

https://www.storyjumper.com/book/index/71363285/5d1dd9b583f32

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 22. 7. 2019. 12:14

Završna priredba

   14. lipnja obilježili smo posljednji važan dan u sklopu našeg projekta - Završnu priredbu. Učenici su pod vodstvom svojih učitelja i ovoga puta pokazali svoju kreativnost i nadarenost te oduševili sve prisutne pjesmom, plesom, recitacijama, dramskom izvedbom, ali i dirljivim oproštajem od učiteljica 4., odnosno 8. razreda, Marije Čorić i Ljubice Martinović. Sada nam preostaje u sljedeća dva mjeseca mnogobrojne prikupljene materijale organizirati u e-knjigu te ih predstaviti na početku sljedeće školske godine, o čemu ćemo vas također izvijestiti.  

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 18. 6. 2019. 19:08

Dan škole

   31. svibnja proslavili smo Dan Osnovne škole "Vladimir Nazor" Komletinci. Naši su učitelji i učenici osmislili raznovrstan i zanimljiv program koji je uključivao prezentacije, predstavljanja, sajam i športska natjecanja. Tako su okupljeni imali prilike doznati čime se bavi projekt "Globalni ciljevi - lokalne mogućnosti", što je to Erasmus+ program i zašto smo u našoj školi uredili Erasmus+ kutak, što smo naučili radeći na školskom godišnjem projektu "Glagoljica", ali nas i podržati kupovinom najrazličitijih ukrasnih i funkcionalnih predmeta na "Sajmu sve i svašta". Naravno, kako bismo dodatno obogatili ovaj svečan dan, za sam kraj učenici su sudjelovali u nogometnim natjecanjima, ali i uživali u ukusnom sladoledu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 4. 6. 2019. 17:30

Virtualni susret učenika 3. i 4. razreda s prijateljima iz Italije

   Danas je za naše učenike 3. i 4. razreda bio poseban dan. Naime, konačno su upoznali svoje prijatelje iz Italije putem Hangouts-a. Njihova učiteljica Clizia i učiteljica Emina dogovorile su susret učenika prije nekoliko tjedana te smo se nakon silnog iščekivanja konačno danas i upoznali! Bilo je to jako zanimljivo i uzbudljivo iskustvo, kako za nas, tako i za učenike iz Italije. Ukratko smo se predstavili, ispričali što smo radili vezano uz našu zajedničko temu "Ekologija", a zatim i pjevali pjesmice jedni drugima. Uživali smo u ovom druženju te se nadamo i budućim sličnim susretima. Zahvaljujemo učiteljicama Mariji i Gordani te ravnateljici Katici Novoselac na njihovoj podršci, a vas pozivamo da nas posjetite 28.5.2019. u našem Erasmus+ kutku!

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 28. 5. 2019. 18:55

Uskršnja čestitka

     Drugi razred odlučio je iznenaditi svoje Hangouts prijatelje iz Španjolske pa je na satu Engleskog jezika izradio prigodne čestitke i fotografirao se u školskom dvorištu. Nadamo se kako ćemo naše prijatelje ugodno iznenaditi.

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 21. 4. 2019. 07:03

Upoznali smo naše prijatelje iz Španjolske!

     27. ožujka bio je vrlo poseban dan za naš projekt. Nakon nekoliko tjedana dogovaranja, konačno smo uspjeli upoznati naše suradnike na projektu. Na satu engleskog jezika učenici 2. razreda su se uz pomoć učiteljice Emine Borković i podršku ravnateljice Katice Novoselac predstavili svojim mlađim kolegama iz Španjolske. Učenici i učiteljice su se predstavili jedni drugima, ispričali ponešto o svojoj školi, razgovarali o dojmovima vezanim uz dosadašnji rad na projektu, pjevali jedni drugima i dogovorili nastavak rada na projektu. Iako smo u početku imali tremu jer nam je to bio prvi ovakav susret, ubrzo je tremu zamijenilo uzbuđenje te je naš susret prošao u toplom ozračju i potaknuo našu želju da ga što prije ponovimo.

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 31. 3. 2019. 20:24

Pokladna zabava

     Šarena i vesela, prošla je još jedna Pokladna zabava! Učenici i učitelji su bili kreativni u izradi i predstavljanju svojih maski, stoga je posjetiteljima i stručnom žiriju ponovno bilo teško odlučiti i odabrati najbolje. Ove su godine naši osmaši zasluženo ponijeli titulu najboljeg razreda, a čestitamo i našim pojedinačnim maskama, odnosno učenicama koje su ih osmislile i izradile, a to su Lana (5. razred), Hana (6. razred) i Maja (5. razred). Plesa i pjesma niti ovaj put nije nedostajalo, a uživali smo i u slasnim kolačima i slanim pecivima kojima su nas počastili roditelji. Evo kako je to izgledalo u utorak 5. ožujka pogledajte pod opširnije..

  :: opširnije :: 


objavio: Emina Borković  datum: 16. 3. 2019. 16:39
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaSandučić povjerenja

SANDUČIĆ POVJERENJA

Mjesto na kojem možeš podijeliti svoje misliosjećaje želje.

Podijeli ih u obliku pisma (kod ureda pedagoginje)
ili putem elektroničke pošte (na adresu: os.vnazor.komletinci@gmail.com),
pri čemu se ne moraš bojati jer ćeš ostati anoniman o čemu će se pobrinuti
pedagoginja.


Otvoreni sati učitelja


ŠKOLA ZA ŽIVOT

 

  

 

Škola za život - eksperimentalni program

Klikom na LOGO možete detaljnije pogledati sve o eksperimentalnom programu "Škola za život" u koji je uključena i naša škola.


Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Anketa
Veseliš li se početku još jedne školske godine?
Korisni linkovi
preskoči na navigaciju