21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
I ove je godine naša škola na prikladan način obilježila Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Učenici nižih razreda sa svojim su učiteljicama bojali golubice, crtali bijele križeve i vodotoranj te pisali poruke mira. Viši su razredi s učiteljicom likovne kulture...