21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Glazbenica u gostima
U petak 28. ožujka učenici 3. razreda ugostili su posebnu gošću – mladu violinisticu i studenticu na Konzervatoriju u Trstu Lauru Vujčić. Laura im je održala predavanje i predstavila im violinu. Da su učenici istinski uživali, najbolje pokazuje njihov upit kada će ih...