21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Radionica poticanja čitanja u 1. razredu
Učenici 1. razreda sudjelovali su 27. listopada u zanimljivoj radionici poticanja čitanja pod nazivom „Drveće“. Radionica je održana u šumi, a vodila ju je knjižničarka Marija Bratonja iz Vukovara, vlasnica obrta za poučavanje „Mali čitači“. Na početku radionice...


