21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Odluka o odabiru udžbenika za školsku godinu 2025./2026.
Temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18), članka 10., ravnateljica škole Katarina Bojić donosi Odluku o udžbenicima u školskoj godini 2025./2026. Odluka o odabiru udžbenika za školsku godinu 2025....