21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Kulinarske vještine naših učenika
U srijedu 1. listopada članovi B1 aktivnosti Učenička zadruga okušali su se u pripremi američke piletine (prema receptu Pere Drljepana) i američkih palačinki (prema receptu Dorijana Novoselca) uz svesrdnu pomoć Sandija Belegića i ostalih nestrpljivih kušača....