21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.
Zagrli za rijetke
Na poziv Hrvatskog saveza za rijetke bolesti da akcijom "Zagrli za rijetke" obilježimo Međunarodni dan rijetkih bolesti odazvala se učiteljica 1. razreda Gordana Vujica i svoje je prvašiće potaknula da zagrljajem i srcem daju podršku osobama koje boluju od rijetkih...