Datum objave: 21. listopada 2024.

Dan zdrave hrane

21. listopada u školi smo obilježili Dan zdrave hrane. Školska pedagoginja Ana Marija Miškulin i voditeljica Učeničke zadruge – Domaćinstva vjeroučiteljica Ljubica Martinović s učenicima 4. i 6. razreda i članovima B1 aktivnosti Učenička zadruga zasukali su rukave i pripremali zdrave međuobroke. Među njima su se našli “krumpirići” od mrkve, zobene košarice i osvježavajući sok od cikle i naranče koji su učenici pripremali u sokovniku za hladno prešanje. Kako su priprema i degustacija izgledale, možete pogledati na priloženim fotografijama.

Pročitajte još

Zagrli za rijetke

Zagrli za rijetke

Na poziv Hrvatskog saveza za rijetke bolesti da akcijom "Zagrli za rijetke" obilježimo Međunarodni dan rijetkih bolesti odazvala se učiteljica 1. razreda Gordana Vujica i svoje je prvašiće potaknula da zagrljajem i srcem daju podršku osobama koje boluju od rijetkih...

Program sCOOLFOOD

Program sCOOLFOOD

U našoj je školi ove nastavne godine započeo međunarodni Program sCOOLFOOD „Činimo dobro Otiskom srca” u sklopu kojeg se djeca i mladi podučavaju o povezanosti održivosti hrane i okoliša s prehranom, poljoprivredom, energijom, životnim stilovima i smanjenjem otpada, u...

Skip to content